Planeta romantike, novca i zadovoljstva ponovo je u pokretu, putujući iz nežnog Raka u romantičnog Lava. Venera predstavlja vrednost koju pridajemo našim novčanim planovima, kao i našim partnerstvima. Da li smo više skloni štednji ili trošenju? Da li ćemo otvoreno deliti svoja osećanja ili ćemo biti diskretniji? Pozicija Venere otkriva sve ove tajne. Dakle, kada Venera promeni znak iz Raka u Lava 11. jula 2024, možete verovati da će se promeniti i vetrovi romantike i novca.

U nastavku saznajte kako će ulazak Venere u Lava uticati na vaš horoskopski znak!

Ovan

Život će postati mnogo zabavniji, Ovnovi! Venera će putovati kroz vašu kuću zabavljanja, društvenog života i samoizražavanja. Ovo je sjajno vreme da prihvatite sav optimizam, uzbuđenje i dečju prirodu Lava. U suštini, živite svoj život da biste ispunili svoje unutrašnje dete. Idite u zabavne parkove. Pišite ljubavna pisma. Organizujte maraton Diznijevih filmova. Radite sve što bi usrećilo mlađu verziju vas. 

Bik

Kako Venera prolazi kroz vašu kuću doma i porodice, veća je verovatnoća da ćete razmišljati o porodici i provoditi vreme sa njom. Smatrajte ostatak jula najboljim vremenom za zajedničke filmske večeri, okupljanja ili jednostavno ponovno povezivanje sa porodicom – bilo telefonom ili lično. Pošto Venera predstavlja i novac, ovo bi moglo ukazivati na to da ulažete u porodične poslove.

Blizanci

Blizanci, vi ste i po prirodi hrabri. Ali kada Venera prolazi kroz vašu kuću komunikacije, ohrabreni ste da delite iz srca, ne samo iz logičkog dela uma. (Lav vlada srcem!) Ovo je sjajno vreme da zapišete svoja osećanja ili ih podelite uživo ako možete. Samo zapamtite da ništa što kažete sada neće biti "previše". Lav se hrani preterivanjem; biti malo "previše" je potpuno u skladu sa njim. 

Rak

Planeta novca prolazi kroz vašu kuću zarađenog prihoda! Pa, to očigledno mora ukazivati na nešto dobro! Pošto Lav zaista voli priznanje i osećaj da je primećen zbog svojih dostignuća, mogli biste dobiti novčani bonus u narednih nekoliko nedelja. Primećeni ste – i nagrađeni – za svu ljubav i brigu koju ulažete u ono što radite. Zasluženo!

Lav

Kako planeta zadovoljstva prolazi kroz vašu kuću ega, dobićete automatski podsticaj samopouzdanja do kraja jula. Ovo je dugo očekivano i preko potrebno! Nemojte se iznenaditi ako dobijete iznenadne nalete samopouzdanja: ovog ste meseca jednostavno magnetični. Još nešto: ovo je takođe sjajno vreme za promenu izgleda ako ste žudeli za promenom frizure ili stila. 

Devica

Za sada, Venera je u vašoj izolovanoj i distanciranoj kući podsvesti. Tokom ostatka jula, verovatno ćete razmišljati o tome koliko ste autentični u vašim pristupima ljubavi i novcu. Da li ste zaista svoji u vezi? Postoji li neki deo vas koji žudi za time da bude shvaćen i radi previše da bi to postigao? Ovo su teme o kojima treba razmišljati u narednih nekoliko nedelja. 

Šta februar donosi na ljubavnom planu za sve horoskopske znakove?
pexels / jonathan borba 

Vaga

Venera prolazi kroz vašu kuću zajednice i umrežavanja, a pošto Lavova energija uvek donosi vreme za igre i razigrano pokazivanje, vaša prirodna šarmantnost će biti pojačana. Iskoristite ovo vreme da organizujete društvene događaje koji će vam takođe podići ugled na poslu ili u vašoj zajednici. Na primer, organizovanje prikupljanja sredstava bi sada trebalo biti profitabilno (posebno s obzirom na to da Venera takođe vlada novcem!). 

Škorpija

Osećate li se kao da stagnirate na poslu? Pa, to će se promeniti, Škorpije! Pojava Venere u vašoj kući karijere i javnog statusa daje vam dodatni reflektor na poslu ili u vašim društvenim krugovima. A sa Venerom u teatralnom Lavu, takođe dobijate priliku da "pokažete" svoje veštine – nešto što ste možda dugo čekali da uradite. 

Strelac

Ovaj tranzit Venere vam daje najveću priliku ikada: šansu da putujete! Venera vlada novcem, ali takođe vlada zadovoljstvom i stvarima koje radimo iz čistog zadovoljstva. Kako se kreće kroz vašu kuću putovanja i drugih kultura, probudiće vaša prirodna interesovanja za upoznavanje sveta i verovatno vas podstaći da krenete na put. Kupite te karte. Napravite te planove. Stvarno sprovedite stvari u delo. Leto je. Zašto da ne? 

Jarac

Ovo je verovatno jedno od najsenzualnijih perioda godine za vas, Jarčevi. Jeste li spremni za to? Lepota koju tražite leži u dubinama tokom ovog Venerinog tranzita, Jarčevi. Aktivirajući vašu senzualnu osmu kuću intime, transformacije i duševnih veza, Venera u Lavu ističe vašu želju za harmonijom i povezivanjem, koja ide daleko izvan fizičkog.

Vodolija

Ako ste slobodni, možda ćete ovog jula pronaći svoju srodnu dušu, Vodolije! Venera prolazi kroz vašu kuću partnerstva i braka. Dakle, slobodni: budite na oprezu. A oni koji su u vezi? Pa, možda ćete napraviti sledeći korak u vašoj vezi. I ako Lav ima šta da kaže o tome, taj sledeći korak biće izražen romantičnim, upadljivim i naglašenim namerama! Niste skloni pokazivanju, ali volite posvećenost koju Lavova energija donosi. 

Ribe

Sada je vreme da ozbiljno zavolite svoj život, Ribe. Koje rutine imate ili obrasce kojih se pridržavate, a koji vam jednostavno više ne prijaju? Kako Venera prolazi kroz vašu kuću dnevnih rituala i obrazaca, ona vas podstiče da razmislite o jednostavnoj činjenici da je život treba živet svakog dana. Ako nije korisno ili ispunjavajuće, zašto to raditi? Posebno sa dečjom energijom Lava, bićete podstaknuti da se više povežete sa svojim unutrašnjim detetom i oslobodite se nekih svakodnevnih pritisaka.