Ovan 

Avgust 2024. donosi strastvene momente za Ovna zahvaljujući Veneri koja prolazi kroz vaš sektor ljubavi. Očekujte nova poznanstva i romantične susrete, posebno ako ste slobodni. Oni koji su u vezi mogu očekivati obnovu strasti i povezanost sa partnerom. Budite otvoreni za nova iskustva i neobične situacije koje će vam doneti uzbuđenje u ljubavni život. 

Bik 

Za Bikove, avgust je mesec kada će želeti stabilnost i sigurnost u ljubavi. Vreme je da produbite vašu vezu i otvoreno razgovarate sa partnerom o planovima za budućnost. Slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga posebnog na mestima koja posete u potrazi za duhovnim ispunjenjem ili opuštanjem. Romantična energija vas prati, samo budite otvoreni za nove mogućnosti. 

Blizanci

Avgust donosi uzbudljive ljubavne prilike za Blizance. Komunikacija je ključna, i vaš šarm će biti neodoljiv. Slobodni Blizanci će biti privučeni intelektualnim razgovorima, dok će oni u vezama pronaći nove načine da prodube odnose. Nemojte se iznenaditi ako vam se iznenada otvori prilika za romansu sa nekim iz kruga prijatelja.

Rak

Rakovi će tokom avgusta osećati snažnu povezanost sa porodicom i domom. Vreme je idealno za romantične večere kod kuće ili male porodične proslave. Ako ste slobodni, neko iz prošlosti može se ponovo pojaviti, donoseći vam nostalgična osećanja. Budite pažljivi i slušajte svoju intuiciju pri donošenju odluka o ljubavi.

Lav

Avgust je mesec kada Lavovi sijaju na ljubavnom planu. Vaša harizma će privući pažnju mnogih, a Venera u vašem znaku dodatno pojačava vašu privlačnost. Oni u vezama mogu očekivati romantične gestove od partnera, dok slobodni Lavovi uživaju u pažnji. Vreme je za zabavu i uživanje, ali budite pažljivi da ne zanemarite emocije onih koji su vam bliski.

Devica

Devica će osećati potrebu za introspekcijom i analizu svojih emocija tokom avgusta. Ovo je vreme za rad na sebi i postavljanje jasnih ciljeva u ljubavi. Oni u vezama mogu očekivati iskrene razgovore sa partnerom koji će doneti jasnoću i stabilnost. Slobodne Device bi mogle da pronađu ljubav na mestima koja neguju njihovu strast za učenjem i napretkom. 

pexels-photo-3617555.jpeg
pexels / jonathan borba 

Vaga 

Avgust donosi Vagi priliku da uskladi odnose sa partnerom i pronađe harmoniju. Venera vas podržava u stvaranju balansirane veze, a vaša diplomatska priroda će vam pomoći da rešite eventualne nesporazume. Slobodne Vage mogu očekivati susrete sa osobama koje dele njihove estetske vrednosti i ljubav prema umetnosti. 

Škorpija 

Za Škorpije, avgust je mesec strasti i dubokih emocionalnih veza. Vaša harizma će privući mnogo pažnje, a vi ćete biti spremni da istražujete nove dimenzije ljubavi. Oni u vezama mogu očekivati intenzivne trenutke sa partnerom, dok slobodne Škorpije privlače misteriozne i intrigantne osobe. Oslonite se na svoju intuiciju pri donošenju odluka u ljubavi. 

Strelac

Strelčevi će tokom avgusta biti privučeni avanturama i putovanjima u ljubavi. Venera u vašem sektoru istraživanja donosi želju za novim iskustvima sa partnerom. Slobodni Strelčevi mogu pronaći ljubav na putovanjima ili kroz obrazovne aktivnosti. Budite otvoreni za nove kulture i različite perspektive u ljubavi. 

Jarac

Avgust donosi Jarčevima fokus na stabilnost i dugoročne planove u ljubavi. Vreme je da razmislite o budućnosti vaše veze i donosite važne odluke sa partnerom. Oni koji su slobodni mogu očekivati susrete sa ozbiljnim i zrelim osobama koje dele njihove vrednosti. Posvetite se ljubavnim obavezama i radite na izgradnji čvrste veze.

Vodolija

Vodolije će tokom avgusta osećati potrebu za slobodom i kreativnošću u ljubavi. Ovo je vreme kada treba da istražujete nove načine izražavanja emocija i povezivanja sa partnerom. Slobodne Vodolije privlače nekonvencionalne i kreativne osobe. Budite otvoreni za nove pristupe u ljubavi i pustite da vas vodi vaša originalnost. 

Ribe 

Avgust donosi Ribama romantične trenutke i dublje emocionalne veze. Venera u vašem sektoru odnosa podstiče vas da se povežete sa partnerom na dubljem nivou. Slobodne Ribe mogu upoznati nekoga posebnog kroz umetnost ili spiritualne aktivnosti. Budite otvoreni za ljubavne avanture i ne plašite se da izrazite svoje emocije.