Chiara Ferragni Collection

Chiara Ferragni, vlasnica bloga The Blond Salad, osmislila je prešarmantnu liniju obuće u koju smo se momentalno zaljubili! Chiara Ferragni Collection bazira se na baletankama sa printovima šljokica, crvenih usana, trepavica, hamburgera, kokica, što se savršeno uklapa u ležerne džins kombinacije. Drugim rečima, dizajnirane su baš onako kako to vole Italijanke.

Caroline Blomst

Minimalistički stil skandinavskih modnih blogerki favorizijemo od kako su počele da postavljaju nove trendove u uličnoj modi. Shvatate li onda zašto smo zaljubljeni u kolekciju Caroline Blomst, Šveđanke koju na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi? Njeni komadi su svedeni (naravno!), boje koje preovlađuju prilično su blage, a print u ovoj priči nema svoje mesto. Idealno za ovo proleće.

Etre Cecile

Sećate li se priče iz pre nekoliko brojeva gde smo vam otkrili da je u trendu sportska i svedena garderoba? Yasmin Sewell, modna blogerka, apsolutno nas podržava u tome. Njen modni brend Être Cécile koji je pokrenula zajedno sa Jemmom Dyas, modnom savetnicom, privući će vas svojim casual stilom. Jednostavni ali pomalo ozbiljni krojevi udahnuće dašak Pariza svakome ko ih bude nosio.

Tekst: Jasmina Avramov