Nove tendencije mogu s vremena na vreme da osveže paletu boja koje praktikujemo da nosimo leti, ali status večne, one koja dominira letnjom sezonom već neko vreme ponosno drži #Bela...

Što je krajnje normalno s obzirom da nijedna boja ne izgleda toliko sveže, eterično leti na ženi od bele. Boja koja najmanje privlači sunčeve zrake, oduvek je pružala priliku svima da izgledaju chic i ležerno, a istovremeno da se osećaju prijatno i više nego opušteno.

Naravno, dominiraju haljine i to one pamučne, svilenkaste... krojevi su klasični, lepršavi i razigrani, dok je nadogradnja jednostavna: statement ogrlica, romantična punđa, rimljanke ili patike, ili neke afektne sandale u neon boji.

Ukoliko ipak imate nedoumicu kako da ove sezone nosite belu boju, Olivia Palermo može da vam pomogne u tome!

Naime, prelepu brinetu smo uočili u čak 3 savršene prolećne kombinacije u beloj boji koje i vas mogu da inspirišu za vašu #white kombinaciju!

#Lekcija no.1: Kako da #Belu, pamučnu haljinu iznesete u večernjoj varijanti

Parola manje je više ili ukoliko nosite jedan statement aksesoar, kod Olivije je krajnje relativna. Ali u slučaju monohromatske odevne kombinacije, Palermo, inače veliki fan modnih detalja obožava da nosi po nekoliko statement komada. U ovom slučaju, čak 3! Ali računa se krajnji rezultat, a on je "wow"! 

#Lekcija no.2: Kako da nosite #Belu ako niste fan haljina

Well, this one is simple! Suknja + bluza! Držite se sličnih materijala i ukoliko je jedan komad efektan i ima teksturu, određeni vez onda nek drugi bude krajnje jednostavan.

#Lekcija no. 3: Kako da nosite #Belu na plaži

Jednostavna mini haljina od pamuka, rupičastog etno desena je savršen izbor. Ukoliko su ramena gola, još bolje! Kosa u punđu, dole japanke i neka pletena torba i šik marama i spremni ste da špartate po mondenskim mestima Grčke, Turske, Španije i ostalih letnjih destinacija.