Poslovni stil Victorije Beckham (41) definitivno nadmašuje sva njena formalna izdanja!! Dok na crvenom tepihu izbegava da eksperimentiše, i drži se proverenih belih ili crnih minimalističnih haljina, off duty britanske dizajnerke kao da proživljava renesansu poslednjih nekoliko meseci!

Videli smo je u jarkim, kolorističkim izdanjima, apstraktnom i cvetnom printu, miksu različitih tekstura i moćnom kolor blokingu, a sada je došao red na mikro print odelo koje nas je očaralo na prvi pogled!

Naime, britansku dizajnerku smo videli na ulicama Menhetna tik pred početak novog FW izdanja. Na njujorške ulice, Vic je izašla u svom uobičajnom monohromatskom izdanju, ali je ovoga puta to isto izdanje krasio mikro print koji se poigravao s našim očima.  

Beckham je kompletan, kordiniran look bazirala na savršeno polustrukiranim uzanim pantalonama, majici i kaputu bledoružičaste boje koje krasi minijaturni narandžasto-crni desen. Cela kombinacija je imala neku notu šezdesetih, ali je izgledala krajnje sveže i moderno. Savršen chic dodatak su bile crne salonke od prevrnute kože.

U razgovoru za američki Vogue, Beckham je nedavno izjavila kako obožava zimi da se stilizuje i da njene bravure ne odbija, niti umanjuje loše, zimsko vreme za razliku od većine ljudi.

“Volim zimu i malo hladnije vreme. Valjda sam naučena s obzirom da živim u Londonu koji je češće kišan i sumoran nego sunčan i topao. Zimski period vam daje priliku da se poigrate slojevitom modom, različitim teksturama."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija