Svakodnevno na Instagram profilima viđamo savršene outfite modnih blogerki i devojaka koje možda ne poseduju kreacije iz poslednje kolekcije prestižnih dizajnera ali savršeno kombinuju basic i statement komade u svoj stil.

(Kako to blogerke rade: Jednostavni saveti koji će osvežiti vaše dnevne kombinacije)

Dakle, ne pričamo o perlicama, ogromnim štiklama i elegantnim odelima, već o umetnosti kombinovanja jednostavnih stvari, poput blejzera i jeansa- koje iako su basic, uvek izgledaju tako sofisticirano i šik!

Upravo na Instagramu smo uočili nekoliko devojaka za koje smo mislili da se tu sposobnost praktično imaju u svojoj DNK. Ipak, iza šik izgleda se ne krije genetički kod već veliko učenje i sva pažnja i ljubav koju su usredsredili prema modi.

(Preduzetnice nove generacije: Upoznajte tri najmoćnije blogerke na svetu!)

Zato ćemo vam predstaviti IT devojke koje će vam otkriti u čemu je tajna njihovog stila i dati najbolje praktične savete za postizanje šik izgleda!

Roberta Benteler

Dama koja je pokrenula Avenue32.com sajt za online prodaju odeće, Roberta Benteler uvek pronalazi savršen balans između zanimljivih i elegantnih kombinacija. Zapravo, ona odlično bira komade novih brendova (poput Macgraw topa na pertlanje i plave plišane Rejina Pyo suknje- na slici), a sa zalizanom kosom, crvenim karminom, visokim štiklama i glamuroznim naočarima, njen celokupan izgled postaje sofisticirana realnost. 

Njen ključni komad: Suknja dobrog kroja

Foto: Instagram / robertabenteler

Natasha Goldenberg

Poznata Ruskinja, Natasha Goldenberg je pravi modni ekspert koji najbolje zna kako da se obuče za svaki event, od svečanih do dnevnih prilika. Primer za to je predivan, dugački mantil braon boje. Natasha je na vešt način iskombinovala ovaj komad sa fantastičnim aksesoarima: neobičnom malom Loewe torbom, statement cipelama na špic i efektnim minđušama. 

Njen ključni komad: Par neutralnih ali efektnih minđuša!

Foto: Instagram / ngoldenberg

Tamu McPherson

Kao fotograf, bloger i modni konsultant, Tamu uvek izgleda savršeno stilizovano jer ova dama zna na odličan način da ponese sve kombinacije, od običnih komada do neverovatno stylish i hrabrih, poput popularnog underwear trenda.

Upravo jedan od njenih najupečatljivjih outfita je elegantno odelo, koje podseća na pidžamu. Tamu je uz njega ukopila trendy mules sandale, malu torbu i najvažnije - taj siguran stav i zarazan osmeh!

Ključni komad: Šik papuče

Foto: Instagram / tamumcpherson

Jenny Walton

Mi smo više nego opsednuti ilustratorkom Jenny Walton. Sa njenim krznenim kaputima i vintidž stilom, većina njene garderobe podseća kao da je proizašla iz glamuroznih pedesetih godina prošlog veka. Ipak, kada se na to dodaju moderni aksesoari (trendi gležnjača ili srebrna plisirana suknja), njen stil postaje daleko zanimljiviji i predstavlja mix vintidž i trendi looka. 

Njen ključni komad: Retro krzneni kaput

Foto: Instagram / jennymwalton

Shini Park

Blogerka Shini Park je tip devojke koja bi mogla čak i najvernije maksimaliste da ubedi da razmisle o minimalizmu, i svemu što krasi ovaj stil. Ona to najbolje radi uz pomoć savršenih outfita u kojima dominiraju asimetrični krojevi, svedeni aksesoari i pre svega, kvalitetni materijali. 

Ključni komad: Traperice

Foto: Instagram / parkncube

Blair Eadie

Njen blog Upper East Sider je odredište na kome se nalaze najinspirativnije modne kombinacije koje Blair redovno ažurira. Ova dama je uvek perfektno odevena, i ovladala je umećem inkorporiranja najneobičnijih trendova u svoj stil. Ova jakna bi bila odličan primer koji dokazuje njen osećaj za modu i stil. 

Ključni komad: Naočare za sunce 

Foto: Instagram / blaireadiebee

Peony Lim

Blogerka Peony Lim je prepoznatljiva po fransuckom senzibilitetu i britanskom stilu kojima odišu njene modne kombinacije. Iako je na prvi pogled vidljivo da se osnova njenog looka zasniva na pariskom šiku, uz izbor neobičnih aksesoara, Peony svoj outfit pretvara u pravu eklektiku, koja nas asocira na London. 

Ključni komad: Crna torba sa efektnim ukrasom

Foto: Instagram / peonylim

Jenny Bernheim

Ako bi neko mogao da se takmiči sa Carrie Bradshaw po pitanju modnog znanja, to bi bila Jenny Bernheim sa bloga Margo and me. Ova Amerikanka obožava da nosi romantične stvari, u kojima dominiraju cvetni printovi i nežni damski aksesoari. 

Ključni komad: Haljina sa neobičnim desenom

Foto: Instagram / margoandme

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija