Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vunena haljina + duboke čizme: Amal Clooney prošetala kombinaciju u stilu šezdesetih

Naša opsesija: ekstravagantne cvetne čizme!

 Izvor: Foto: Profimedia

Poznata advokatica za ljudska prava i supruga glumca George Clooneya, vratila je časovnik unazad i kao i uvek, u velikom stilu prošetala odevnu kombinaciju koja neodovljivo podseća na trend koji je vladao 60-ih godina prošlog veka. 

Naime, Amal smo primetili na ulicama Njujorka. Tridesetosmogodišnja advokatica za ljudska prava je imala svoju uobičajnu frizuru, dugu smeđu kosu stilizovanu u meke talase koji padaju preko ramena. Ono što je privuklo našu pažnju je njena kombinacija koja je izgledala retro i atraktivno, ali i savršeno za prelazno vreme.

Umesto ženstvene haljine, Amal se opredelila za vunenu haljinu bez rukava, jarke crvenonarandžaste boje koju je uparila dubokim, ekstravagantnim čizmama beličaste osnove i srebrnog sitnog cvetnog desena.  

Amal očigledno nije bila u pratnji svog supruga, pedesetčevorogodišnjeg glumca sa kojim je u braku 18 meseci, nakon što su razmenili zavete u Veneciji, u septembru 2014. godine.

Ovaj bračni par, u međuvremenu je postao deo holivudskog "plemstva", zahvaljujući Amal koja nas uvek zadivi svojim odevnim kombinacijama na crvenom tepihu. 

Tekst priredila: Lena Sudar

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity