Poznate ličnosti se često nalaze na listama najbolje obučenih ljudi, zbog čega predstavljaju odličnu fashion inspiraciju..

(6 odevnih komada koji će vam pomoći da vaš look izgleda skupoceno)

Među mnogobrojnim IT damama se nalaze i naše najveće miljenice, poput Rosie Huntington-Whiteley, Gigi i Belle Hadid koje imaju svoj dobro definisan lični stil, na kojima im svako može pozavideti.

Ipak, i pored fantastičnog modnog ukusa, one često sarađuju sa najboljim stilistima, koji im pružaju nove ideje i predloge za osveženje njihovih stajlinga. 

(7 odevnih komada koji uvek izgledaju odlično na vama)

Kako bismo vam približili njihov odličan stil, rešili smo da se konsultujemo sa stilistima poznatih dama i izdvojimo stvari koje one nikada ne nose!

Kate Young (stilistkinja zadužena za izgled Sienne Miller, Selene Gomez, Margot Robie i Natalie Portman)

Crop cargo pantalone, kačketi-viziri,  patike sa otvorenom petom, džemperi sa animal printom, gumene papuče sa visokom platformom i pidžame sa desenom hrane su zabranjeni komadi koje moji klijenti nikada ne nose. 

Nick Nelson (stilista zadužen za izgled Candice Swaneopoel, Naomi Campbell, Belle Hadid...)

Nikada ne bih nijednom svom klijentu preporučio da obuje salonke sa niskom petom, baletanke, neonske boje, jake printove, braon i crnu kombinaciju boja, izbeljeni džins, outfit koji se sastoji od preširokih i preglomaznih komada, cipele sa otvorenim delovima zajedno sa hulahopkama, jeans sa dubokim strukom i outfit koji se u potpunosti sastoji od kože. 

Cher Coulter (stilistkinja Rosie Huntigton - Whitley )

Nikada ne bih obukla klijenta u pantalone koje se previše gužvaju, odnosno u bilo koji nekvalitetan materijal koji skuplja prašinu i prljavštinu, i čini da ljudi izgledaju neuredno. 

10 odevnih komada koje poznati nikada ne nose:

- izbeljen jeans

- izgužvane pantalone

- salonke sa niskom petom

- neon boje

- crna + braon kombinacija

- outfit koji se sastoji od preširokih komada

- cipele sa otvorenim prstima + hulahopke

- džemper sa animal printom

- kačket

- pidžama sa desenom hrane

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija