Ružičasti look od glave do pete možda zvuči kao nešto što bi samo Barbie nosila, međutim Blair Eadie je pokazala da nije baš tako. Vječno koketirajući s romantičnom estetikom, ova dama zna kako nositi ultra klasični Chanel, ali i retro elegantne odjevne komade.

Na njenom blogu Atlantic Pacific pronašli smo ženstvene kombinacije u ružičastoj boji, počevši od raskošne haljine koja izgleda kao da je sastavljena od dva dela, belog topa i penaste suknje visokog struka.

Haljinu potpisuje Alex Perry, a Blair ju je stiliovala s lakovanim Chanel baletankama u istoj boji i odličnom Mansur Gavriel retro okruglom torbicom.

Ružičasta i mašne odličan su spoj, što pokazuje i kratka lepršava haljina koja je odličan par uz strogi slamnati šešir i već pomenute modne detalje, a kao šlag na kraju usledio je pomalo ekstravagantan look.

Marni haljinu opuštenog kroja koju krasi mašna na jednom ramenu Blair je uparila s jednostavnim svetloružičastim salonkama, Chanel torbicom u istoj boji, a celu kombinaciju začinila je damskim ukrasom za glavu u stilu 60-ih godina prošlog veka.

U nastavku pogledajte njene ostale pink kombinacije:

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija