Svi oni koji su bar jednom posetili dansku lepoticu ili ispratili neki od njenih FW izdanja,  mogli su da primete jedno kod pripadnica lepšeg pola: STIL. Od svih Skandinavki, Dankinje su definitivno najbolje odevene dame na Severu.

Iako i njihovu modu oblikuje minimalizam i praktičnost kao i većinu Skandinavki, Dankinje ne beže od eksperimentisanja i igranja sa krojevima, a ubedljivo od svih "komšinica" najviše prate trendove te njihov stil mnogi karakterišu kao skandinavski miks italijanske i francuske mode. 

Naravno, koncentracija sjajnih kombinacija je najveća u danskoj prestonici, prelepom Kopenhagenu koji odavno konkuriše za top modnu prestonicu, a svoju kandidaturu je samo pojačao dodatno kada je poradio ozbiljnije i profesionalnije na svom FW-u.

Danas se osvrćemo na najbolje kombinacije koje smo videli za vreme ovosezonskog FW izdanja koji je nedavno završen u Kopenhagenu...

Obratite pažnju na detalje, posebno na torbe kojima su stanovnice i gošće Kopenhagena pokazale da su im tašnice i torbe omiljeni fetiš. 

Trk u galeriju >>>>

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Prošle nedelje glavna prestonica Danske je bila centar mode. Za to se pobrinuo sve popularniji i uticajniji Copenhagen Fashion Week koji polako pokušava da postane "peta" najvažnija FW stanica na svetu!