Victoria Beckham je možda ranije bila poznata po svojoj ljubavi prema maloj Gucci haljini, ali u međuvremenu stvari su se u velikoj meri promenile...

To je donekle razumljivo, jer poznata dizajnerka je ovladala svim trikovima sofisticiranog i elegantnog oblačenja, od glave do pete. 

(16 lekcija o stilu kojima nas je naučila Victoria Beckham)

Vicky je postala pravi fan uglađenih modnih kombinacija koje se oslanjaju na klasiku, ali nikako nisu dosadne. Šta više, one su postale prava inspiracija bossy dama koje žele da ostave čvrst i jasan stav, pa čak i na poslu.

Kako bismo vam to dokazali, izabrali smo pet modnih kombinacija koje će vam na najbolji način dati inspiraciju za poslovne outfite. 

# Ne plašite se boja i printova

Mi definitivno nemamo ništa protiv all black outfita: on je uvek jednostavan, elegantan, i čini da se osećamo moćno. Ali postoji nešto posebno u bojama. Jarke boje i smeli printovi će vas izdvojiti u masi drugih.

# Uparite pamučnu bluzu sa pantalonama, umesto farmerica

Pamučnu majicu ili top možete poneti i u poslovnim prilikama, ali isključivo ako ih pravilno stilizujete. Izbegnite jeans i opredelite se za pantalone ili kilote i sigurni smo da ćete impresionirati mnoge.

# Držite se basic komada

Nekada, ne postoji ništa što će učiniti da se osećamo bolje od klasične kombinacije koju čine basic komadi: bela košulja sa dugmićima i elegantne pantalone. Pri tome, važno je da povedete računa o kroju koji mora da bude perfektan, kako bi vam stajao kao saliven. 

# Kada želite da ostavite utisak, obucite odelo

Elegantno odelo koje se sastoji od blejzera i pantalona, ne mora da se odnosi na mušku modu i pomalo dosadan kroj, a to dokazuje i Victoria Beckham. Ponesite statement odelo neobične boje ili dezena, i idalje ćete izgledati veoma profesionalno.

# Ponesite pantalone i patike

Ovo je idealna kombinacija za kežual friday. Dakle, kada dođe dana kada poželite da ponesete udobne patike, pokušajte da ih uparite sa pantalonama ili haljinom ravnog kroja.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija