Iako je dugo nismo videli u javnosti, Olivijino prvo pojavljivanje u novoj godini je izazvalo dosta pažnje i komentara.

Naravno, reč je o njenom modnom stilu, koji je ovog puta bio nešto drugačiji.

Verovatno uticaj vremenskih prilika, odnosno debeli minus koji je zavladao u Njujorku naterao je ovu modernu damu da se odrekne svojih sofisticiranih komada, te da ponese one udobne i tople, koji izgledaju jednako lepo.

Tako je zgodna brineta na ulicama Bruklina prošetala čak 2 odlična zimska izdanja, koji se zasnivaju na popularnom trendu slojevitosti...

Topli kaputi, rolke i dugačke čizme su mahom činili njene kombinacije, koje će vam dobro doći kao modna inspiracija u danima koje slede.

Na sledećoj strani pogledajte 2 odlične kombinacije Olivie Palermo za zimu...

PageBreak

Za hladan zimski dan, Olivia je izabrala belu rebrastu haljinu sa rolom koja spada u ženstvene i veoma tople komade. Preko nje je obukla maslinastozeleni kaput perfektnog kroja i odličnih detalja, poput velikih džepova, dugmića i široke kragne.

Uz ovaj look, Palermo je uklopila svoje omiljene kožne čizme. 

Foto: Instagram / fashiondetailsbycarlacollado

Nekoliko dana kasnije, Olivia se ponovo pojavila na ulicama Njujorka u slojevitom outfitu u kome sasvim sigurno nije bilo mesta zimi. Teget džemper sa velikim rolom, virio je ispod kaputa od veštačkog krzna koji poseduje kožni kaiš u predelu struka. 

Ovu slojevitu kombinaciju blogerka je nadogradila toplim aksesoarima, kao što su ravne crne čizme preko kolena, plave rukavice i kapa, kao i nezaobilazne naočari koje su je štitile od sunca.

Foto: Instagram / gabriellesworld

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/