Zavirivanje u garderober devojaka sa A liste čini da upoznamo njihovu ličnu stranu koja nam često ostaje dovoljno nepoznata.

I dok mnoge poznate zvezde kriju čitave kolekcije farmerica i luksuznih dizajnerskih tašni, Emma Watson, kao kraljica sofisticirane mode, zanemaruje trendove i uvek bira klasične komade.

26-godišnja glumica posebnu pažnju posvećuje udobnim i toplim komadima, koje može da nosi u svim prilikama. Kako kaže, trudi se da uvek kupuje potrebne stvari, koje će maksimano koristiti, te tako na odličan način raspolaže svojim budžetom. 

Glavni komad u njenom ormaru

"Stvar koju nosim gotovo svakog dana je crna rolka od kašmira. To je najnežniji i ujedno najtopliji komad. Kašmir je neverovatno skup, ali je veoma kvalitetan, te ga ja aposlutno obožavam. "

O učenju da živiš sa malo

"Tokom poslednjih nekoliko meseci, pokušala sam da pitam sebe: "Da li mi ovo zaista treba? Da li to želim? Da li ću ga nositi? Koliko ću nositi?" Mislim da je to veliki korak. "

O online kupovini

"Pažljivo biram ono što kupujem. Često obavljam šoping preko interneta, i tada obično koristim Instagram (za kupovinu) jer na njemu veoma jednostavno pronađem brojne brendove."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/