Nije tajna da Olivia Palermo ima besprekoran stil. Bila je na listama najbolje obučenih, više puta nego što možemo da izbrojimo i svako njeno pojavljivanje je nova modna lekcija i priča. 

Kvalitetni i zanimljivi komadi ne podrazumevaju uvek preskupe stvari, pogotovo ne u slučaju Olivije Palermo koja se proslavila kombinujući pristupačne komade sa dizajnerskim. Uostalom, svi znamo da se stil ne kupuje, on je lični odraz neke osobe, njen osećaj za modu.

To nam je demonstrirala najpoznatija trendseterka kada se na dodeli CFDA nagrada, pojavila u haljini od svega 148 dolara. 

Modna gracija se opredelila za atraktivnu, ciglanarandžastu haljinu iz sopstvene capsule kolekcije koju je dizajnirala za modnu kuću Banana Republic. Kao ambasadorka brenda, izabrala je zanimljiv, nosiv styling i veoma ga lako iznela.

Blistajući u dugoj svilenoj haljini, zagasite boje, golih ramena i V izreza, Palermo je usmerila modni putokaz u dva smera - ka eleganciji i svakodnevnoj nosivosti.

Kako je izgledala Olivia Palermo u haljini od 148 dolara, pogledajte na sledećoj strani: 

PageBreak

Drugim rečima, ako ovu narandžastu kreaciju sa zvonastim rukavima i zanimljivim kopčanjem kombinujete sa otvorenim sandalama na štiklu, kao Olivia, spremni ste za svečane i zvanične povode. Ako bi vaš izbor bio ipak sa ravnom obućom, gle čuda -idealna dnevna ili poslovna kombinacija.  

Nećemo biti subjektivni, ako kažemo da ju je boja zanimljive haljine sigurno izdvojila iz mase, ali nećemo ni preterati ako uputimo blage kritike na račun šminke koja je u ovom slučaju prenaglašena, posebno "smokey eyes", dok za zalizanu i puštenu kosu glasamo svaki put! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/