Dopadalo se to nama ili ne, Rihanna je svoje ime upisala u modne anale i to upravo zahvaljujući stilu koji mnogi ne odobravaju - prilično ekstravagantnom, pa čak i neprimernom.

Naime, upravo je Riri odgovorna za trend koji podrazumeva "no-bra" momenat.

Kao što se svi dobro sećamo, sve je počelo na dodelama nagrada CFDA Fashion Icon Award 2014. godine, kada nas je pevačica ostavila bez teksta svojom pojavom u potpuno providnoj haljini u kojoj su njene grudi najviše dolazile do izražaja.

Naravno da je to bio još jedan trenutak u kome je Riri želela da zaseni sve i učini da se samo o njoj priča i piše. Sve češće mogli smo da je viđamo u slučnim, transparentnim izdanjima u kojima je isticala obnažene grudi.

Nije prošlo mnogo, a ovaj stajling ne samo da je postao trend, već je i postao sve prihvaćeniji.

Slična situacija se dogodila i sa oversized krojevima, ali onim istinskim XXL formama koje je pevačica stavila u fokus kao niko do tada.

Koji su to još odvažni komadi i aksesoari postali opšte prihvaćeni nakon što ih je Riri hrabro prošetla, pogledajte u nastavku:

1. Outfiti bez brushaltera

2. Krzno u boji

3. XXL čizme

4. Slip haljine

5. Overized krojevi

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/