Posle crvenih tepiha i fantastičnih izdanja koja su se nizala u Dakotinoj uspešnoj poslovnoj godini, red je došao i na mali predah od obaveza, koji je brineta odlučila da provede sa roditeljima - Don Johnsonom i Melanie Griffith u jednom ski centru u državi Kolorado.

Zahvaljujući vrednim fotorepoterima koji su "uhvatili" zvezdu filma Fifty Shades of Grey na aerodromu početkom sedmice, mi smo zabeležili još jednu do perfekcije izvedenu odevnu kombinaciju simpatične glumice koja polako ali sigurno postaje princeza off-duty stila.

Njeno izdanje oslobođeno bilo kakvih dužnosti, podrazumevalo je garderobu koju i mi sigurno imamo u ormaru - farmerice visokog struka, braon rolku i crni kaput sa zlatnim dugmadima kojim je finiširala zimski look predviđen za putovanja.

Krajnje jednostavan izgled, nova devojka pevača Chrisa Martina, oplemenila je poludubokim čizmama leopard dezena, Gucci crvenom torbom i oversize naočarima. Ovakvi aksesoari su podigli Dakotin izgled na luksuzniji nivo i dokazali da je glumica stilski majstor u "spajanju" trendi i retro komada.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/