Zajedno sa svojim verenikom, Meghan Markle je juče posetila volontere Reprezent Radia u Brikstonu i tom prilikom demonstrirala novi dress code prilikom zvaničnih pojavljivanja. 

Naime, vojvotkinja u najavi je ponela crne elegantne, široke pantalone na ivicu i tako odstupila od nošenja haljina ili suknji koje pripadnice kraljevske porodice obično nose u ovakvim prilikama. 

Zvezda serije The Suits svoja stiska umeća je nastavila sa bež kaputem naglašenih revera modne kuće Smythe, dok su crne cipele na štiklu na najjednostavniji način maksimalno unapredile zimsko izdanje nasmejane crnke. 

Draž celokupnom elegantnom izdanju dao je krem šal s pečatomn markom Sentaler, kao i tri svedena prstena na desnoj ruci koja su krasila palac, kažiprst i domali. Zanimljivo je da su se engleski mediji posebno zabavili ovim aksesaorima, jer po određenim verovanjima, njihovo nošenje označava naglašenu motivaciju, kontrolu i potencijalnu kraljicu. 

Iako je ovaj podatak mnogima bio simpatičan, naš pogled na takvu "situaciju" nam pre govori da je Meghan u trendu, jer ovakav način nošenja prstenja je propratio njenu odevnu jednostavnu kombinaciju, uparenu svedenim detaljima. 

Niska punđica, minimalna šminka i nezaobilazan osmeh su zaokružili savršenu kombinaciju za hladno vreme koji čekamo prvom prilikom da kopiramo. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Meghan Markle izgledala na drugom zvaničnom pojavljivanju. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/