Videli smo je još na samom startu kada je na reviji Tory Burch premijerno predstavila svoju novu znatno kraću frizuru koja ju je učinila nekako mlađom.

Trendseterka čije bravure prate svi modni portali i zaljubljenici u tu eklektiku i kombinovanje pristupačnih brendova nije propustila ni reviju Caroline Herrere na kojoj se venecuelanska dizajnerka oprostila od kreiranja, prepuštajući kormilo brenda Wesu Gordonu, svom dojučerašnjem konsultantu.

Za poslednju Carolininu reviju Olivia se pojavila u pletenoj kombinaciji koju potpisuje upravo ova kreatorka, odajući na taj način poštovanje radu jedne od najomiljenijih dizajnerki na svetu.

Beličast pulover Olivia je stilizovala tankim kaišem, ipak pažnja svih je pripala zvezdi kombinacije - midi prugastoj suknji u kolorističkoj igri crvene, pink, sive, teget, bele i žute, kao i atraktivnim polunabranim crvenim čizmicama koje su savršeno upotpunile ovaj look.

Da je Palermo kraljica neobičnih spojeva dokazuje njen izbor mekane krem bundice sa istaknutom horizontalnom teksturom.   

Pogledajte na sledećoj stranici koje kombinacije nam je još demonstrirala lepa Olivia tokom FW u Njujorku:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/