Ako vam treba treba neki #stylemodel, Rosie je prava osoba za to! 

Britanski supermodel trenutno šeta killer dnevna izdanja koja su privukla pažnju svih modnih magazina i zaluđenika, a Rosie ima taj inspo stil koji mi odobravamo sa velikim DA.

Da Rosie nije samo majka, glumica i manekenka već i street style superstar koji ima prilično stilizovan i glamurouzan off-duty stil, dokazuje niz fenomenalnih izdanja koje je Whiteley prošetala u poslednjih nekoliko dana na ulicama Njujorka i Los Anđelesa.

Šta je nosila Rosie? 

Nalik svim Britancima koji su ludi za dobrim pletivom i karo motivom, i Rosie je tokom ovih nekoliko dana prošetala taj suptilni tartan u sklopu sivog blejzera i kostima, ali i oversize blejzer jakne u indigo tartan kombinaciji.

Neizostavni deo njenih izdanja bile su u duboke crne čizme koje dugonogim lepoticama stoje najbolje, kao i Gucci torbica oko struka koju je Rosie kombinovala uz većinu komada.

Lepa manekenka nije bežala ni od animal printa, kao i pvc narandžastih pantalona i belih čizmica koje su i dalje u fokusu modnih insajdera.

Šta nam se posebno svidelo kod Rosie?

To što ne beži od damskog chica koji u njenoj režiji uvek izgleda glam. To se vidi najviše u kombinacijama gde je tufnaste komade uparila sa pvc pantalonama i crvenim karminom, pustajući njenu zlatkastu kosu da dođe do izražaja u konstrastu sa ovom plastičnom romansom.   

Pogledajte u nastavku kako je Rosie Huntington-Whiteley svima održala lekciju moćnog stila:

Na sledećoj stranici pogledajte preostalih pet kombinacija manekenke:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/