Da je odelo ne samo moćan komad jačeg pola, već i dama istančanog ukusa, dokazala je španska kraljica koja je na kraljevski način ponela jedno savršeno belo odelo!

Naime, španski kraljevski par juče je prisustvovao prezentaciji Electronic Biographical Dictionary u palati El Pardo u Madridu.

Elegancija i jednostavnost su vodili glavnu stilsku reč i ovog puta kod lepe i šarmantne kraljice, dok je all white kombinacija doprinela da Letizia apsolutno dominira skupom. Poslovno odelo čini strukirani sako, oblog oboda sa jednim dugmetom uparenim sa širokim pantalonama na ivicu. 

Kostim nosi potpis venecuelanske dizajnerke Caroline Herrere,  a sama kraljica nadogradila ga je salonkama i torbom u karamel boji. Bez velike pretencioznosti, mali izuzetak je napravila sa svečanim minđušama, izabravši viseće sa cvetnim motivima u boji zlata.

I beauty sfera je vođena svedenim make-up momentom: braonkasto rumenilo je istaklo jagodice, dok je senka u istoj boji naglasila kestenjaste oči. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Kraljica Letizia:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/