Iako je Gigi u poslednjih mesec dana u fokusu medija zbog turbulentnog raskida, pa brzinskog pomirenja sa pop zvezdom Zaynom Malikom, modnim medijima nisu promakla njena street style izdanja koja i dalje revnosno demonstrira na ulicama Njujorka.

Naime, lepa Gigi se pojavila u jednom naizgled poslovnom izdanju, ali zahvaljujući printu, ovaj biznis stajling poprimio je ipak nonšalantan vajbl i vrlo autentičnu notu, prepoznatljivu u stilu poznate manekenke.

Pantalone nešto dubljeg struka, zvonastih nogavica isticale su njenu vitku figuru dok je rebrasta crna rolka upasana u pantalone, naglasila njenu izazovnu ženstvenu siluetu. Sako koji dolazi u paru sa pantalonama isticao se nešto većom belom dugmadi i našivenim džepovima.

Svakako, čitav komplet proizveo je efekat značajne upečatljivosti zahvaljujući dezenu, tankim crnim uzdužnim prugama na beloj površini. Iako je upravo zahvaljujući ovom efektnom printu, u pitanju nešto neobičnije odelo, ono je pogodno kako za zvanične, tako i za nešto opuštenije prilike.

Uz ovakvu atraktivnost modela, nije neophodno naglašavati stajling detaljima, ali Gigi je ipak i ovaj deo maestralno odradila - mini crna tašnica u paru sa kožnim cipelama na špic, te fenomenalne poluuzane naočare za sunce i srebrne, malo deblje alke na ušima, bili su trio koji je na sjajan način zaokružio ovaj prugasti momenat u režiji Gigi Hadid.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/