U svakom pogledu Victoria Beckham je sinonim uspešne žena - majka je četvoro dece, supruga čuvenog fudbalera, dobrotvorka, preduzetnica, dizajnerka i neprikosnovena ambasadorka svog brenda. Vicky prosto ne propušta šansu da u svakoj prilici na najbolji mogući način ponese neki model s njenim potpisom ali tako odmereno, i uvek tako kul. 

Iako je često viđamo u retro haljinama i pastel odelima, Victoria je nekoliko puta napomenula kako najviše voli combo jeans + majica, jer kako je ona jednom rekla - u tome se oseća najbolje i najopuštenije. Ono što Beckhamova takođe voli u ovoj kombinaciji su visoke štikle.

Iako je odavno "sišla" sa visokih potpetica, prilikom nošenja jeans najviše voli da je na 12 ili 10 cm od zemlje.

To nam je demonstrirala u Njujorku kada su je fotografi uslikali u ležernoj kombinaciji - majici military printa sa podvrnutim rukavima i fenomenalnim skinny farmericama dosta dugačkim koje se blago šire na donjem delu nogavica.  

Poseban vajb kompletnom izdanju daje upravo majica, ali i ostatak koji Victoria pažljivo i sada već sa uigranom rutinom bira: maslinasto zelena tašna i oversize naočare, njen zaštitni znak. 

U beauty sferi, bivša članica grupe Space girls napravila je jedan izuzetak. Naime, navikli smo da je viđamo sa zavezanom kosom ili punđom, ali ovog puta Vicky pustila je kosu sa laganim talasima da joj lepšra prilikom hoda i tako pokazala da praktikuje letnje trendove u domenu lepote i to veoma uspešno! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/