Kada malo bolje razmislimo, nekako od svih manekenki iz čuvene ere supermodela koja je vladala pistama tokom devedesetih, danas najviše pišemo o Cindy i Naomi, što može da znači samo dve stvari: ove devojke i dalje su u fokusu pažnje i najviše rade, ili prosto njih dve najviše volimo.

Verujte u koju god opciju, ali evidentno je da su Naomi i Cindy i dalje prisutne puno u medijima, te da su čest izbor za voditelja i domaćina neke večeri, za otvaranje ili zatvaranje specijalnih jubileja, povratničkih i najjačih revija. To se posebno odnosi na vretenastu Britanku.

Naomi je prilično zaposlena i tokom leta. Prošli mesec je primila nagradu za Ikonu mode od strane CFDA, vodila humanitarnu reviju Fashion for Relief u Kanu, a pre samo nekoliko dana zajedno sa Monicom Bellucci bila specijalan gost na reviji muške kolekcije Dolce i Gabbane.

Juče smo je takođe primetili u Kanu gde je održan međunarodni festival kreativne industrije "Cannes Lions" na kom je Naomi bila jedan od učesnika priče o digitanim inicijativama.

Za ovu priliku Campbell je izabrala jednostavnu kombinaciju koja se bazirala na prugastom kombinezonu i metalik salonkama od piton kože sa diskretnom kićankom od crne kože na peti.

Pogledajte na sledećoj stranici kakvu kombinaciju je Naomi izabrala za sam dolazak u Kan:

PageBreak

Dan ranije sam dolazak u mondenski Kan, britanska manekenka obeležila je takođe kombinezom u prugastom dezenu, ali daleko sitnijih i diskretnijih pruga i oversize kroja sa širokim nogavicama i dugačkim rukavima na čijem šavu su prišiveni karneri. Ovaj look je protekao bez salonki, Naomi se opredelila za ravne metalik sandale i mrežastu torbu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/