Olivia da pogreši, i to tri puta?!

Znamo, i mi nismo mogli da poverujemo da će se to ikada desiti i bili smo vrlo zatečeni, ali da i najbolji greše dokazala je trendseterka. Jedna od najbolje odevenih dama sveta, posebno u segmentu mix and match stila, uspela je tokom Fashion Weeka da pokaže nekoliko katastrofalnih kombinacija, s tim da i one ocenjene kao "pun pogodak" ili "ok" nisu bile na nivou Njujorčanke koja je do sada mahom bila u top 3 street style zvezde sa FW reporta i uvek lejdi za primer.

Da je animal print, maksimalizam i logomanija, pa i eksplozija boja i najrazličitijih trendova zbunila sve zvezde svedoči možda i opšti utisak nakon pregleda svih street style uzveštaja, a to je da je većina omanula. Jedino pri izboru detalja zvezde i ikone su briljirale, i to posebno na ulicama Londona, ali odeća je bila kriminalna.

I to najviše u Parizu koji kao da je "probudio" sav loš ukus za modu kod većine.

Ali vratimo se na Palermo.   

Njujork

U Velikoj jabuci Olivia je bila još i dobra. Dve slične kombinacije bazirale su se na romantičnoj bluzi preko koje je Palermo obukla neki statement komad. Prvi put u pitanju je bio par čipkana, bež bluza sa rolkom + midi kombinezon u dulek boji. 

Drugi put crnu prozirnu bluzu sa zvonastim rukavima, zatvorenog dekoltea street style zvezde je nadogradila sa slip haljinom u beličastoj osnovi sa diskretnim i vrlo apstraktnim motivom listića i grančica. U oba puta obuća je privukla pažnju te pokazala koliko Palermo voli i ceni kvalitetan i efektan komad čizmica.

Treći put Olivia je bila u casual i sporty izdanju koje je naišlo na dobre reakcije, shodno činjenici da se svima učinila krajnje opušteno i bez želje da se istakne, već samo da uživa. Sva ova tri izdanja ocenili smo kao "pun pogodak". 

I tu je krenuo blagi sunovrat...

PageBreak

Milano

Dobro, i u Milanu se držala ok, kočnice su zapravo popustile u Parizu. Modnu metropolu Italije obeležila je sa dve ok kombinacije. Kod crne možda bi dobila i pun pogodak da nije bilo resa na haljini koje su nam nekako bile too much, dok je druga bolja ali opet višak nam je bila bela bluza, ili bez duksa opcija.

Pariz

A onda je došao PFW gde je Olivia imala jedan pun pogodak, jedan ok look i tri potpuna promašaja. Krenućemo od ok.

Poslednji "pun pogodak" rezervisan je za kožne pantalone i fenomenalan džemper crno-žute prugaste kombinacije u kojoj je neon nijansa žute odradila svoj posao.

I onda je počeo fijasko.

Odakle početi? Od naočara sa žutim staklima i kikica, ili bele košulje ustručene sa kožnim pojasom i bolero-jaknom čiji detalji traže jednu svedenost u ostatku kombinacije? A onda na sve to i ta statement suknja i metal čizme? Što je mnogo, mnogo je. Katastrofa!

Druga katastrofa ne bi se desila da nije bilo "pačjih" čizmica. Ali i tada tri print dezena u paru? No, no!

Ipak najgori look sačekao nas je pred sam kraj FW-a kada je Olivia ponela ovu jezivu jaknu. Mi smo imali vrlo jasne (fauna) asocijacije koje ne bismo sada da podelimo, ali verujemo da će se i vama javiti ideja sa kojom životinjom smo mogli da uporedimo Oliviju.

Sa uverenjem da je ovo ipak bila samo faza u Olivijinom stilu, opraštamo se do nekog novog FW skeniranja slavnih. 

Tekst: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/