Možda je animal print kriv za sve, i taj snažan trend mix and match kombinacija koji je mnoge stavio čini se na test koji ne mogu da iznesu, ali ovaj PFW je bar u street style segmentu bio najlošiji do sada! Sam početak nije nagovestio debakl koji je potom usledio, čak naprotiv - inspirisao nas je da pomislimo kako nam sledi najbolji street style koji smo videli u eri Pariske nedelje mode.

Ali avaj! To se nije desilo.

Bilo je svega - predimenzioniranih puff jakni preko neon haljina, dosta asimetrije uparene sa kič elementima, zatim dosta nekompatabilnih kolorističkih spojeva. Kao da je stil neko pustio iz zlatnog kaveza da odleti u džunglu jer čak i taj animal print nije kod svake prošao test. Bilo je trenutaka kada su ikone stila izgledale kao pevačice, i to pevačice turbo folka.

Najjači utisak je Olivia Palermo koja je doživela fijasko skoro sa svakim izdanjem. 

Ali da ne dužimo, ovde ipak pričamo o curama koje su uspele da se izdignu iznad užasnih i osvoje naše simpatije. One su znale kako da "smire" kolor blok džempere, animal ponesu kao da je najprefinjeniji dezen te održe svima lekciju kako se nose duboke metalizirane čizme i blejzer. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Selimo se na ulice Pariza i pravimo najužu selekciju NAJBOLJIH street style izdanja koja smo videli tokom FW izdanja u Gradu svetlosti.