Druga kolekcija svima dragog i talentovanog Kima Jonesa za DIOR nije mogla da prođe bez jakih imena u prvom redu. Pored Belle Hadid pažnju svih privukla je Kate Moss koja je na tokijsku reviju došla u pratnji svog aktuelnog partnera, grofa Nikolaia Von Bismarcka. 

Kate koja u poslednje vreme prati revije samo najbližih prijatelja među dizajnerima i brendova sa kojima je vežu posebne uspomene, za ovu priliku pozajmila je čini nam se komade iz muškog ormara.  

Vrlo prirodnog make-up izgleda s fokusom na sjajan ten te puštenom kosom koja je bila blago uvijena ka spolja, Moss se opredelila u domenu odeće za prozirnu svetloružičastu, svilenu košulju na sitne i skoro pa neprimetne faltice koju je uparila sa štofanim pantalonama sivkastog tkanja i kaputom ravnog kroja s efektnim, ali opet vrlo diskretnim dezenom riblje kosti.

U sferi obuće britanska manekenka izabrala je crne čizmice na izrazito visoku štiklu, oko 15 centimetra, sa metalik postavom koja je u predelu članka prevrnuta ka spolja.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/