Ušli smo u poslednji kalendarski mesec, što znači da su odmah iza ugla sve one proslave povodom novogodišnjih praznika na kojima želimo da izgledamo u trendu i sofisticirano. 

Dress code je uvek "pipav" kada su takvi događaji u pitanju, te je prvi savet da obučete nešto slično onome što i inače preferirate da nosite. Ali potpuno je razumljivo da vam ponekad nedostaje inspiracija. U tim trenucima, najbolje je okrenuti se Instagramu čija prednost je ta što vam daje insajderski look u zaista kvalitetne odevne kombinacije koje su osmislile modne blogerke & Co.

High-street brendovi nude pristupačne haljine koje izgledaju prilično dobro i za party, a lokalni mladi dizajneri uvek imaju poneko cool dvodelno odelo koje će vam rešiti bezbroj problematičnih situacija pri odevanju.

Perje je prisutno, kao i šljokice, a ono što se najviše istaklo jesu materijali.

Visok sjaj je dobrodošao, kao i asimetrija za instant glam efekat. Ne zaboravite na animal print čak ni u noći 31. decembra: leopard desen već se opravdano smatra klasikom i trendi rešenjem, dok je prostor za grešku izuzetno mali.

Naš savet je da težite glamuru po svaku cenu. Statement nakit, odnosno viseće minđuše su već dokazano jedini nakit koji opstaje kroz svaku sezonu, te je takav slučaj i ove zime.

Za vas smo izdvojili 3 stylish stajlinga, a na vama je da se inspirišete i po potrebi ih prilagodite sebi i svom stilu.

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/