Ove zime, većina nas prati style reportove i neumorno čita o popularnim komadima za tekuću sezonu, ali ne i Victoria Beckham. 

Preduzetnica, dizajnerka i pop-zvezda, Vicky je bez sumnje multitalentovana žena. Ali ono što nismo znali, to je da ume bez greške da prepozna koji će trendovi biti najveći naredne godine, kao i koje tendencije su se pojavile ove jeseni samo da bi nastavile vladavinu i u 2019.

Vicky je tako kraj godine iskoristila da prošeta komade iz sopstvene kolekcije za sezonu spring/summer 2019. 

Pažljivo posmatrajte i pravite beleške.

Prozirni materijali su "the next big thing".

Color blocking se vraća na velika vrata, a oblačenje u jednom tonalitetu boja i dalje je popularan način da iskažete svoje stilsko umeće.

PageBreak

Kao i svaka modna kreatorka, Victoria ceni moć all black outfita, pritom ne propuštajući priliku da nam suptilno poruči šta je to aktuelno. Videćemo blejzere čiji je struk obavezno naglašen pojasom, a iznenađujuće, uz njih će se ponovo nositi vunene helanke. 

Sve one suknje i haljine sa animal printom biće naši saveznici i na proleće. Najotmenije je da ih ponesete sa plavim aksesoarima ako pitate Vicky.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/