Zbog svoje sklonosti ka izuzetnom dizajnu, odličnim aksesoarima, udobnim pletivima, i džinsu kojim poentira, influenserka Ume-Romaan Sacranie je prava inspiracija!

Podjednako sigurna u sebe kako u cvetnoj haljini, tako i u ozbiljnom odelu, ormar ove 29-godišnje dizajnerke sadrži sve elemente idealnog.

U čemu je tajna njene perfekcije?

Uklapanje svestranosti u sopstven stil. 

"Pre nego što ću kupiti nešto, uvek ću prethodno razmisliti o uklapanju te stvari sa onima koje već posedujem. Volim da budem svesna svojih izbora pri kupovini, uvek sam za one komade koje ću moći da uklapam u raznim situacijama, sa različitim stvarima, kroz godine. Sviđa mi se ideja da iznova nosim neku staru stvar koja će dobiti neku novu notu uklapajući je sa novim", kaže Ume-Romaan.

(Hit sezone: Najlepše haljine malog brenda koje nose uticajne blogerke)

Ume takođe otkriva da nije impulsivan kupac. Pre nego što se odluči da investira u neku stvar, prethodno će razmišljati o tome mesecima, a možda čak i godinama. Tako je sigurna da tu stvar zaista želi i da ta stvar nije samo još jedna sezonska stvar u nizu.

Pa šta je onda to što čini njene outfite tako skupocenim?

"Iskreno, ne preveliko razmišljanje o tome šta ću obući. Mislim da suFrancuskinje pravi eksperti u uglađeno-opuštenom izgledu koji je uvek nekako savršen, te se ja vodim njihovim stilom, oblačeći uvek ono sto mi instinktivno deluje sjajno uklopljeno jedno sa drugim. Mislim da je ključ u tome da nosite ono što vam pristaje.", tvrdi Ume.

Mi vam predstavaljmo neke od njenih najzanimljivijih izdanja, a na vama je da odlučite šta ćete vi pokupiti od nje.

Beli džins u kombinaciji sa vunenim kardiganom i koznim aksesoarom.

Savršena uglađenost u kariranom odelu i kožnim mokasinama.

Ume ima oštro oko za zanimljive aksesoare.

Dokaz za klasičan mantil čini svaki izgled elegantnim.

Blejzer i džins je kombinacija koju Ume nosi u svim godišnjim dobima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/