Iako je njen stil ograničen dužnostima koje su je snašle od kako je postala deo kraljevske porodice i često je na meti medija zbog neprikladnih kombinacija poput farmerica ili haljine bez rukava, njen lični stil i dalje dolazi do izražaja.

Zašto Meghan Markle sme da nosi crveni ruž, a Kate Middleton ne?

Modele koje navodimo u nastavku verovatno već posedujete, a ukoliko to ipak nije slučaj, svakako nećete požaliti ako ih nabavite jer su odlični za stilizovanje komada koji se mogu nositi na više načina te, zavisno o vašem stilu i prilici.

Sa razlogom: Meghan Markle ponovo pod kritikom britanske javnosti

Sledi spisak basic komada koji čine bazu stila Meghan Markle.

1. Nude salonke

Opsesija nude salonkama zasnovana je na jednostavnoj činjenici da će cipele koje su nijansom slične vašem tenu, a pritom su još i na štiklu, radikalno produžiti vaše noge. Ako vam to nije dovoljan razlog da napravite mesta za jedan takav par, stvarno ne znamo šta jeste.

2. Trenč mantil

Ovaj model mantila za sada je rezervisan za proleće i jesen, ali ako se svet odjednom ne probudi i globalno zagrevanje nastavi ovim tempom, pretpostavljamo da ćemo perjane jakne i vunene kapute u zimskim mesecima lako zameniti trenč mantilima.

3. Midi haljina

Usudićemo se da midi haljinu proglasimo odevnim predmetom koji je prigodan u svakoj mogućoj situaciji koja vam može pasti na pamet. Ok, priznajemo, osim možda sportskih aktivnosti. U svakom slučaju, možete je nositi zauvek i stalno, što je dobar razlog za kupovinu ove haljine i najracionalnijim potrošačima.

4. Oversized ram naočara

Velike tamne naočare spasiće vas u mnogim situacijama. Na primer, ako se niste najbolje naspavali, ako planirate da provedete dan na suncu ili ako ne želite da vam neko pročita misli. Drugim rečima, uvek dobro dođu!

5. Klasičan sako

Ne znamo da li nam je klasičan sako draži u casual ili elegantnijim kombinacijama, ali možete zaista da ga stilizujete na različite načine sa pantalonama ili suknju za poslovne prilike, na farmerice i top za svakodnevne aktivnosti gde su slojevi sve ili ga ležerno prebacite preko ramena za malo hladnije letne noći. Ulogu ćete mu svakako brzo pronaći.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/