Svaka od njih pristupa svom poslu na jedinstven način, a jedan od važnijih saputnika im je mobilni telefon. I to ne bilo koji, već Huawei Mate 40 Pro, budući da ovaj telefon poseduje karakteristike koje se idealno poklapaju sa svim dnevnim izazovima jedne stilistkinje, fotografkinje, vajarke i bankarke.

Predstavljamo vam pojedine funkcije telefona koje svakoj od ovih devojaka dodatno pomažu u poslu, pri čemu veliki akcenat stavljamo na kameru koja je savršena za fotkanje svake odevne kombinacije.

Najnovije dizajnerske komade uvek prva ponese stilistkinja. Kabine luksuznih prodavnica su njene svakodnevne destinacije, što možete ispratiti u njenim najnovijim postovima nastalim upravo Huawei Mate 40 Pro telefonom. Kada fotka neki outfit, moćna kamera od 50 megapiksela zadužena je da boje, šare i oblike zabeleži što verodostojnije, dok telefoto kamera omogućava da uz 5x optički zum, 10x hibridni zum i 50x digitalni zum nijedan detalj ne ostane nezapažen.

Posao fotografkinje sinonim je za pokret, dinamiku i, naravno, pravljenje visokokvalitetnih fotografije. Ona je jedinstvena, a njen romantičan outfit uz frizuru iz šezdesetih nikako nije trendseterski potez, već unikatan pristup svakodnevnim obavezama. Kažu da je fotografu uvek neophodno dobro svetlo, osećaj za kompoziciju i naravno dobra oprema, a čini se da je Huawei Mate 40 Pro više nego dorastao ovom zadatku.

Jedinstvena zahvaljujući umetničkim odevnim kombinacijama u kojima spaja nespojivo, a svoje svakodnevne stilske inspiracije često ovekoveči u ogledalu omiljene prodavnice – naša vajarka stvara remek dela rukama, dok finalni proizvod svog rada čuva digitalno i šeruje po društvenim mrežama.

Iako je fotografija jedan od glavnih načina na koji beležimo trenutke i od njih stvaramo uspomene, moderna era omogućila nam je da pored njih specijalne trenutke ovekovečimo i video-snimcima. Ona se odlučila da videom kreiranim Huawei Mate 40 Pro zabeleži rezultate svog rada, znajući da uz njega ne mora da brine o uslovima osvetljenja, ekspoziciji i potencijalnom „bežanju“ fokusa.

Moderno odelo i visoke potpetice spremni su od ranog jutra, a posle 17h ona po beogradskim prodavnicama traži najnovije odevne komade koji će biti njen moćni šoping ulov. Naša bankarka pored gomile mailova koji je očekuju svakog dana, obožava da pravi i selfije, a dvostruka prednja kamera na Huawei Mate 40 Pro je sve što joj je potrebno za to. Pored toga što joj omogućava da pravi idealne selfije, kamera ovog telefona pametno prepoznaje broj ljudi u kadru, pa ukoliko se pored nje u kadru nađe više od tri osobe, odgovarajući režim širokog ugla se automatski aktivira.

Bez obzira na zanimanje i opis posla, pametni telefoni su tu da nam olakšaju život i učine ga zabavnijim. Pri odabiru novog telefona, pored kamere posebnu pažnju obraćamo i na trajanje baterije. Ona je kod Huawei Mate 40 Pro modela dovoljno moćna da svima pomogne da preguraju dan pun mejlova, poruka, poziva i naravno selfija. Na kraju je uvek najbitnije da posao obavljamo sa stilom i onako kako treba, a Huawei Mate 40 Pro idealan je partner za to.

Foto: Vanja Ivošević
Šminka: Zlata Blagojević
Frizura: Loui Ferry koristeći ICON Products (www.louiferry.com)
Modeli: Anđela Ilić, Anastasija Filipović, Dorotea Despotović, Marija Marinković