Na dodeli Grammy nagrada pre par dana, Dua je ponela custom made couture haljinu koju je za nju specijalno dizajnirala Donatella Versace. Međutim, to nije bila jedina stvar koju je modna kuća čiji je zaštitni znak glava Meduze, kreirala za nju.

Kako bi proslavili njen uspeh, njen partner, najmlađi član porodice Hadid, Anwar joj je priredio iznenađenje koju je je sačekalo u domu: konfete, balone i pinjate, sve u znaku leptira.

Za ovu priliku mlada Britanka albanskog porekla ponela je takođe Versace haljinu kakvu su pre nje nosile modne legende devedesetih.

Naime, kreaciju iz kolekcije za proleće/leto 1999, na pisti ju je nosila niko drugi nego Crna Pantera - Naomi Campbell. Šljokice i detalji u vidu ružičastog i plavog leptira glavni su aduti na ovoj srebrnoj kreaciji.

Dua Lipa u novom Versace izdanju budi nostalgiju za glamuroznim rođendanskim proslavama!
Foto: Profimedia

Takođe na dodeli Grammy nagrada, samo 21 godinu ranije, pevačica čiji su zaštitni znak visoki tonovi, Christina Aguilera, ponela je isto to. Srebrnu sequin haljinu sa detaljima ružičastog i plavog leptira.

Da li je stilista Dua Lipe odlučio da uradi omaž ova dva neverovatna pojavljivanja poznatih dama od pre više od dvadeset godina, svrstavajući je među legende kakve su Naomi i Xtina? Za to ćemo morati da sačekamo i vidimo kuda Duu odvede karijerni put, ali sudeći po svemu šta je postigla do sad, smeši joj se možda i više od toga.

Priredio: Aleksandar Nastasijević