Grad poznat po umetnosti i kulturi, veličanstvena Firenca odavno je i predmet interesovanja za mnoge kojima je muška moda u krvi.

O čemu je zapravo reč? Kratko i jasno - Pitti Uomo! Najpoznatiji fashion event koji se održava sredinom juna u srcu Toskane i koji u fokus stavlja mušku modu. 

Obožavamo ovu MENifestaciju, kad Firenca postane modna pista po kojoj šetaju najfashion džentlmeni. Ali tu je modna elita - iskreno šta bi mi bez nje? Urednici, novinari, ljubitelji mode dolaze da vidi menswear kolekcije i streetstyle tendencije.

Bili smo radoznali i virnuli smo na instagram profil Pitti Uom-a i pripremili za vas najinetresnatniji izbor gospode koja je pohrlila u Firencu ne bi li saznala najnovije modne tendencije u muškom oblačenju. 

Zato, obavezno pogledajte našu galeriju! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Prelepa Firenca ovih dana je bila dom najvažnije modne i kreativne platforme u svetu muške mode. Naravno, najbolji "eksponati" su bili gosti Pitti Uomo događaja, koji su izgledali kao najfashion Apoloni koji hodaju zemljom...