Navikli smo da R&b diva uvek nosi najnovije trendove sa modne piste. Tako je ranije ovog meseca među prvima ponela novu Fendi tašnu, kao i trenerku tek novonastale etikete Brain Dead

Ipak, da itekako zna vrednost dobrog vintage dizajnerskog komada, dokazala je u svojem poslednje prikazanom modnom izdanju. U ležernoj šetnji Los Anđelesom, Rihanna je ponela pastelni plavo-roze outfit koji čine Chanel kaput od tvida iz 1996. godine, jarko plavi kombinezon, te Dior ogrlica koja takođe datira iz devedesetih godina, kada je ovu modnu kuću predvodio John Galliano.

Čitav izgled upotpunjen je belom torbicom i potpeticama, koje iako su u drugom planu, nisu manje efektne.

Rihanna nije jedina zvezda koja na ovaj način promoviše vintage komade. Nedavno je i Kylie Jenner ponela Versace top iz 2005. godine, a Dua Lipa rođendansku haljinu koju je Naomi Campbell nosila za Versace 1999. godine.

One su primer koliko je moda ciklična, te koliko jedan trend može da izgled moderno i savremeno, čak iako je nastao pre nekoliko decenija. Takođe, na ovaj način se promoviše i održivost koja je modnom svetu preko potrebna.

A kako vi stilizujete stare odevne komade?

Od kaputa do aksesoara: Želimo svaki deo ovog Rihanninog vintage outfita!