Nema sumnje da smo imali deja-vu kada smo videli kako Carrie Bradshaw zaustavlja taksi na ulicama Njujorka, i to u još jednoj zapanjujućoj modnoj kombinaciji. Šarena haljina, bež mantil i talasasta plava kosa učinili su da 56-išnja glumica izgleda kao da nije prošlo 23 godine od prve sezone Seks i grada.

seks-i-grad-klub
Profimedia 

Dok su tri prijateljica stajale na izlasku iz kluba, vidno je nedostajala Samantha kako svojom pojavom, tako i stavom. Miranda nosi chic bordo kombinezon, a Charlotte svedeni crni outfit u kome se ističe bluza sa karnerima.

seks-i-grad-klub
Profimedia 

Nedavno je u javnosti procureo scenario po kome su u nastavku serije navodno Carrie i Zverka razvedeni, iako su oni bili jedan od glavnih razloga neverovatnog uspeha serije. S obzirom na to da ga je u prethodnom nastavku filma prevarila, čini se da će se ispostaviti kako par to ne može da prevaziđe

U rebootu, Carrie je u pedesetim godinama, vodi podcast i predstavlja modernu ženu sa svim usponima i padovima koje nose životne okolnosti.

Snimanje nove sezone od 10 epizoda započelo je ranije u Njujorku, a ispred kamere se još uvek se nisu pojavili muški likovi, kao ni sporedni.

U galeriji pogledajte kako izgledaju!

Profimedia Carrie, Miranda i Charlotte u noćnom izlasku.