Muzička zvezda Cher sinoć je osvojila zasluženu nagradu Ikone na dodeli nagrada iHeartRadio Music Awards 2024. dugogodišnja prijateljica i glumica Meryl Streep uručila joj je prestižno priznanje. Cher je obeležila ovaj događaj dirljivim govorom o neodustajanju od svojih snova, a sve to ističući važnost održive mode.

Naime, za svoj scenski nastup, Cher je bila obučena u crni korset sa dugim rukavima ukrašen belim kristalima, te omiljene crne pantalone Chrome Hearts sa srebrnim detaljima, a sve to nadogradila je parom crnih štikli i slojevitim srebrnim nakitom. "Imam ove pantalone već 40 godina. Mislim da je trebalo da dođemo ovde i zajedno prihvatimo ovu nagradu", rekla je smejući se. 

Govoreći o decenijama provedenim u muzičkoj industriji, Cher je rekla da se oseća "srećnom što ima ljude koji su bili uz nju sve ove godine", ističući da "veći deo publike nije ni bio rođen" kada je njena karijera započela u dvojcu Sonny & Cher sa tadašnjim suprugom.

profimedia-0861684869.jpg
Frank Micelotta/PictureGroup for / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Nisam obično o tome pričala, ali sam bila na dnu toliko puta da ne biste mogli da poverujete", nastavila je Cher."Odbačena od strane diskografskih kompanija, nisam mogla da nađem posao... Ali ja nikada nisam odustala od svojih snova."

Pevačica je proslavila uspeh izvođenjem velikog hita "Believe".

profimedia-0861684878.jpg
Frank Micelotta/PictureGroup for / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sa druge strane ovog susreta dveju ikona (svaka u svojoj profesiji), bila je Meryl Streep. Glumica se odlučila za monohromatski look -  belu haljinu brenda Lanvin, koju je takođe već nosila na događaju u čast preminulog kreativnog direktora brenda Albera Elbaza.

profimedia-0861664865.jpg
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Meryl je u svom govoru izjavila: "Kada pomislim na Cher, pomislim na njeno ogromno srce. Koliko je otvoreno. Koliko je namučeno. I koliko je snažno. To joj je donelo mnoge prestižne nagrade."

Izvor: ELLE/N.K.