Najuspešnija srpska influenserka Tamara Kalinić i Elle Serbia cover girl pojavila se na prestižnom Kanskom festivalu. Dobitnica Elle Style Award za influenserku godine prisustvovala je 77. godišnjem Filmskom festivalu u Kanu na dobro poznatoj lokaciji - Palais des Festivals et des Congrès, dvorani koja će biti stecište glumaca, reditelja i drugih profesionalaca iz sveta kinematografije sve do 25. maja.

Tamara je prošetalacrvenim tepihom na premijeri filma Horizon: An American Saga, plenivši svojim vatrenim modnim odabirom. Naime, ona je ponela elegantnu crvenu haljinu izrađenu od sjajnog materijala, koji je podsećao na krljušt. Asimetrični dizajn te cut out delovi dali su savremeni pečat ovom glamuroznom izdanju. Donji deo haljine naglašen je dugim resama, što je dodalo dinamiku čitavom looku, a time je i postignut onaj čuveni je ne sais quoi momenat kojem teže sve Francuskinje.

Svečanu toaletu Tamara je nadogradila neizostavnim modnim detaljima: ovde pre svega mislimo na zlatne sandale sa tankim kaišićima, dok su ostali aksesoari podrazumevali ogrlicu brenda Tiffany, te matching minđuše i široku narukvicu.

Kada je reč o beauty segmentu, Tamara je odlučila da kosu stilizuje u jednostavne talase, što je dodalo dozu prirodne elegancije. Šminka je bila suptilna, sa fokusom na njen blistavi ten.

profimedia-0874625083 (1).jpg
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za svoje ovogodišnje pojavljivanje na Kanskom festivalu, Tamara se opredelila za kreaciju azerbejdžanske modne kuće Sophie Couture, čiji dizajn potpisuje kreativna direktorka Gunel Babayeva. Mladi brend prepoznatljivim je po raskošnom dizajnu, te ženstvenim i elegantnim siluetama. 

Izvor: ELLE/N.K.