Orden britanskog carstva

Morate se naći na listi uglednih Britanaca odlikovanih ovim ordenom. Još kada vam ga u ruke preda Njeno veličanstvo, kraljica Elizabeth II, vi ste apsolutni pobednik dana! Na prijem obavezno morate obući kreaciju sa vlastitim potpisom!

Adidas by Stella McCartney

Ne samo da na trening ne smete ići u starim trenerkama, već morate biti dizanjer most fashion sportske kolekcije na svetu. Stella skoro celu deceniju sarađuje sa Adidasom, a to partnerstvo važi za jedno od najuspešnijih i najplodonosnijih ikada.

Poznata drugarica

Pored najvećih zvezda današnjice, morate oblačiti i nju, kraljicu popa. U nekim  od najupečatljivijih pojavljivanja u poslednje vreme, Madonna je oblačila baš haljine koje je Stella dizajnirala. Privatno se jako dobro druže, što znači da ćete nedeljni ručak vrlo često morati da provedete sa velikom Madge.

Naslovne strane

Gde se bolje ogleda najveći uspeh kolekcije nekog dizajnera, nego na naslovnim stranama? Stella je zavredila poštovanje svih urednika najvećih magazina, pa ćete morati i vi.

Priroda

Nadamo se da slobodne vikende provodite u prirodi, jer time ispunjavate prvi od uslova da budete kao gospođa McCartney. Cveće, drveće i svež vazduh su pravi način da pobegnete od ludnice koja vlada u modnom svetu.

Business woman

23 samostalne prodavnice širom sveta. Čini se neverovatno, ali jedna žena to zaista može.  Uz to, morate zaraditi 75 miliona funti na godišnjem nivou.

Tata Beatles

Biti ćerka jednog od članova najpopularnijeg benda ikada – ovo zaista zvuči uzbudljivo. Odrastanje uz Paula McCartneya podrazumevalo je medijski tretman kakav nijedno dete ne priželjkuje. Stella ga je iskoristila na pravi način. Sledite primer.

No fur!

Morate biti jedna od najglasnijih žena u borbi protiv krzna. Nikada ga nećete iskoristiti u svojim kolekcijama, i bićete hrabri da oštro osudite Karla Lagerfelda koji insistira na istom.

Olimpijski tim

Na hiljade odevnih predmeta koji su izašli iz njenog ateljea, moramo dodati i 600 uniformi za učesnike Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Velikoj Britaniji. Realizacija projekta je trajala pune 3 godine. Ne gubite vreme, spremite se za veliki projekat.

Omiljeni bend

Tata se neće ljutiti ako vam je omiljeni bend The Rolling Stones, i ako ste na njihovom koncertu u prvom redu, sa ostalim fanovima. Sve slike sa koncerta obavezno morate kačiti na svoj Instagram, baš kao Stella.

Tekst: Milan Đačić