MR.BIG ŽIV U KONTROVERZNOJ REKLAMI ZA PELOTON: Pogledajte video koji je u jednom danu pogledalo preko 2 miliona ljudi!

Mr. Big živ, i to u vezi sa svojom fitness instruktorkom? Pogledajte reklamu koja je za samo par sati postala viralna na društvenim mrežama.

Profimedia

Dok svet nastavlja da žali za gubitkom Mr. Biga u nastavku Seks i grada, 67-godišnji Chris Noth odlučio je da njegov lik nastavi da živi - ali negde drugde.

Naime, glumac je u roku od 48h od emitovanja novih epizoda snimio reklamu za Peloton - poznati američki brend fitness opreme, na čijem je stacioniranom biciklu Mr.Big neumorno vežbao pre nego što je doživeo infarkt.

Profimedia 

Naime, kako navode iz Pelotona, oni nisu bili upućeni da će njihova kompanija biti uzrok smrti glavnog lika u ovoj seriji, a kako ne bi izgubili reputaciju u rekordnom roku su angažovali poznatog glumca da u njihovoj reklami napravi novi kraj serije - tako što nastavlja da živi, i to u vezi za fitness instruktorkom koja se takođe spominje u novim And Just Like That epizodama.

U božićnoj reklami koja je za samo par sati postala viralna na društvenim mrežama, Mr.Big kaže da se oseća odlično i da jedva čeka ponovo da se provoza - jer je život prekratak.

Na kraju reklame glas Ryana Reynoldsa podseća svet da redovna vožnja bicikla stimuliše i poboljšava srca, pluća i cirkulaciju, smanjujući rizik od kardiovaskularnih bolesti.

U nastavku pogledajte kontroverznu reklamu.