HAILEY BIEBER OBRATILA SE JAVNOSTI NAKON SIMPTOMA MOŽDANOG UDARA: ''Prošla sam najstrašnije trenutke, ali dobro sam''

Mlada manekenka Hailey Bieber hospitalizovana je zbog sumnje da je doživela moždani udar.

Profimedia

Hailey Bieber hospitalizovana je nakon što joj je osetila simptome slične moždanom udaru, usled čega se otežano kretala.

Sve to odigralo se u četvrtak, prilikom doručka sa Justinom Bieberom u njihovom domu, nakon čega je hitno završila u bolnici u blizini Palm Springsa jer su simptomi nalikovali moždanom udaru.

Srećom, doktori su brzo utvrdili da je problem pravio mali krvni ugrušak, a kako se navodi, ovo vrlo lako može biti posledica preležanog kovida, koji su nedavno preležali oboje. Justin je otkazao Las Vegas turneju, a pevačica se oglasila na mrežama i objasnila šta se dogodilo:

Profimedia 

"U četvrtak ujutro sedela sam i doručkovala sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik moždanom udaru, nakon čega su me odvezli u bolnicu. Otkrili su da sam imala veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati", započela je manekenka.

"Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i koji su brinuli, kao i za svu podršku i ljubav", napisala je Hailey na svom storiju.

 Ovo je ujedno i podsetnik da čuvate svoje zdravlje i redovno idete na preventivne preglede bez obzira na to u kojoj ste životnoj dobi.