Bilo je potpuno logično da će Jennifer Lopez kreirati svoju beauty liniju. Zašto? Zato što je već decenijama sinonim za prirodnu lepotu i sjajnu negu.

Koliko joj njeni JLo Beauty preparati odgovaraju govori i činjenica da glumica i pevačica u poslednje vreme nema nikakav problem da objavi svoju sliku ili video bez šminke - i to za njenih 197 miliona pratilaca.

U poslednjem od njih otkrila je svoju rutinu nege kože lica koja interesuje njene fanove širom sveta. Zvezda filma Marry Me trenutno je na snimanju jednog akcionog filma, a kako vrlo često radi noću, oseća se iscrpljeno i umorno. Pa kako onda održava svoju kožu tako blistavom? Za tu svrhu ona koristi JLo Glow Serum koji, kako kaže, nanosi po celom licu i vratu.

Pre nego što i pomislite da nanesete bilo kakav serum, morate da imate čisto lice, zato se ona prvo umiva svojim preparatom pod nazivom That Hit Single Gel Cream Cleanser.

„Danas sam se probudila i pomislila: 'Bože, izgledaš fantastično'“, kaže ona kameri, trljajući JLo Glow Serum po celom licu. „Moram da vam kažem, ovo nije glupost, ne pokušavam da vam prodam bilo šta, ovo sam ja koja sam odlučila da podelim sa vama beauty tajnu koju ste tražili. Pogledajte moju kožu. Razbistrila se, svetli, sija".

Nekomedogeni serum napravljen je od jedinstvenog kompleksa maslina, japanskog fermenta sakea od pirinča, fermenta dobijenog od kvasca i matriksa dobijenog od šećera. Ona ga naziva „magijom u bočici” jer čini da koža izgleda mlađe, zategnutije i blistavije.

Namenjen je svim tipovima kože, a JLo garantuje da će je oživeti i učiniti da se osećate kao superzvezda.

Jennifer Lopez za sjaj, blistavost i mladolikost kože koristi JLo Glow Serum.
Profimedia