KAKO JE IZGLEDALA VICTORIA BECKHAM NA VENČANJU SVOG SINA: Sofisticirana haljina kopiraće se na svim proslavama ovog leta

Victoria Beckham ni ovog puta nije razočarala svojim outfitom na venčanju najstarijeg sina Brooklyna Beckhama.

Profimedia

Što obući za svadbu večita je nedoumica, a pritisak je još veći kada je u pitanju bliska osoba. Mnogo se očekivalo od preduzetnice, pevačice i dizajnerke Victorie Beckham na venčanju njenog sina, a ona se i ovog puta pojavila u zanosnoj kreaciji koja oduzima dah.

U pitanju je srebrna slip haljina njenog VB brenda. Ova kreacija je rađena po meri u Victorijinom londonskom ateljeu, a na njoj je 6 članova tima radilo 5 dana. Za haljinu su koristili posebnu svilu iz jedne od Victorijinih omiljenih italijanskih tkaonica, te haljina vizuelno ostavlja utisak tekućeg metala. Takođe, povezali su 3 različite vrste čipke za zanimljiv detalj na grudima.

Haljinu je uparila sa srebrnim sandalama i dijamantskim nakitom, te kosu podigla u punđu s (naizgled) ležerno raspuštenim pramenovima uz lice, pokazujući kako izgleda udoban luksuz i diktirajući buduće trendove za venčanja i druge događaje koji iziskuju formalnu odeću - ali za ples i zabavu do zore. 

Suprug David Beckham takođe je bio oličenje sofisticiranosti, u smokingu sa satenskim reverom, koji je dizajnirao Kim Jones iz Diora specijalno za ovu priliku.