KYLIE MINOGUE UŽIVA U BLIZINI ROVINJA: Još jedna svetska zvezda odabrala hrvatsko primorje za odmor

Australijska pop zvezda Kylie Minogue stigla je pre nekoliko dana u Hrvatsku, kako bi letovala u Istri.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia Kylie Minogue Kylie Minogue leaves Google Beach at Cannes Lion after doing lunch time rehearsals ahead of a performance for Google tonight, Cannes, France - 22 Jun 2022,Image: 701961763, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ove godine hrvatsko primorje je destinacija broj 1 za letnji odmor, kako po izboru naših ljudi, tako i onih iz celog sveta.

Na listu zvezda koje su ove godine odlučile da posete Jadran sada se upisala i pevačica Kylie Minogue. Kylie je stigla u Hrvatsku, a za svoj odmor iz snova odabrala je Istru. Hrvatski RTL saznaje da je iznajmila vilu od 700 kvadrata u okolini živopisnog Rovinja.

U sportskom izdanju snimljena je kako izlazi iz vile čekajući dostavu hrane, a kasnije i kako večera u jednom od rovinjskih hotela. Sama Kylie podelila je na svoj Instagram Story kako uživa sa prijateljima na obali, uz roze prosecco čije je marke vlasnica.

Instagram 

Ovo je ujedno i prvi put da Kylie letuje na našim prostorima, a nije poznato da li će poput Beckhamovih krenuti u obilazak duž obale. 

Osim Kylie, ovog leta su Hrvatsku na more stigle brojne svetske zvezde: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, David i Victoria Beckham, Chris Rock i njegova nova devojka Lake Bell, ali i mnoge domaće javne ličnosti.