MONICA BELLUCCI U POTPUNO NEOČEKIVANOM MODNOM IZDANJU: Odelo + kravata kao savršena modna jednačina u potpisu Valentina

Kako izgleda kada Monica Belluci na crvenom tepihu ponese muške komade? Besprekorno!

Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za Monicu Bellucci„način na koji se oblačite je način na koji se izražavate“– kako je rekla za Vogue u jednom intervjuu. „Tako moda postaje interesantna po izborima [koje pravite].“

Italijanska glumica je ostala dosledna ovoj tvrdnji na premijeri predstojećeg filma Mafia Mamma, stigavši na crveni tepih u neočekivanom izdanju.

Fellinijeva heroina pokazala je svoju modnu transformaciju u simboličnom Wallstreet duhu - sa širokim pantalonama, belom košuljom i kravatom, te oversize sakoom. Ove, na prvi pogled kancelarijske, komade preobrazila je u glamurozne uz pomoć detalja poput minđuša, potpetica, ali i makeup look-a.

Dave Allocca / StarPix/StarPix©2023 

Monicina kravata nije bila samo demonstracija androgenog izgleda i netipične ženstvenosti, već i promocija trenda koji smo viđali na pistama za jesen/zimu 2023, dominantno kod Valentina (koji potpisuje ovu modnu kombinaciju), ali i kod Alexandera McQueena, Davida Kome, i mnogih drugih. 

CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia  Valentino

Od crne haljine po kojoj je decenijama bila prepoznatljiva, crno odelo sa kravatom predstavlja snažan modni zaokret koji potvrđuje da se granice muške i ženske mode brišu, a oni najodvažniji usuđuju se da eksperimentišu prvi.

Dave Allocca / StarPix/StarPix©2023