Nakon vesti da su Monica Bellucci i Tim Burton zajedno, par je odlučio da se pokaže javnosti, i to u Parizu tokom nedelje mode. Međutim, dok su šetali ulicama francuske prestonice ruku pod ruku, jedan detalj privukao je posebnu pažnju - kultna torba brenda Tod's, Di Bag.

MONICA BELLUCCI PONOVO U LJUBAVI: Poznati par se prvi put pojavio zajedno na Nedelji mode u Parizu
Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

profimedia-0758310310.jpg
Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Predstavljena 1990-ih, odmah je postala omiljena među poznatim ličnostima kao što su princeza Diana, princeza Caroline od Monaka, Nicole Kidman, Cate Blanchett, Anne Hathaway i Naomi Campbell. Monica Bellucci odabrala je crni model koji može da se nosi u ruci, ali i kao torba na ramenu, jer poseduje kaiš od tkanine, dok je princeza Diana uvek birala bež verziju.

Ažurirana verzija Di Bag tašne koristi najbolje materijale i najdragoceniju kožu u širokom spektru boja, od zemljanih tonova do neutralnih. Interesantno je da tehnike proizvodnje koje se koriste za njeno pravljenje slične su onima koje koriste tradicionalni zanatlije za sedla. Sečenje kože, šivenje i dorada svakog modela zahteva mnogo veštine, jer svaki komad pažljivo izrađen.

XBWDBSA0300WSSB999-03.jpg
Tod's 

XXL tašne se ove sezone vraćaju na velika vrata kao trend za proleće 2023, što smo mogli da vidimo u kolekcijama brendova Chloe, Jil Sander, Bottega Veneta i Bally za ovu sezonu, dok ih spoj praktičnosti i dizajna (u njih stane bukvalno sve!), čini bezvremenim modelom.

profimedia-0758310451.jpg
Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia