Jennifer Lopezmožda ima 53 - ali nikada joj nemojte reći da izgleda dobro za svoje godine. "Nikada ne želite da čujete da izgledate sjajno za 50 godina. Želite da ljudi jednostavno kažu - wow, izgledaš neverovatno. "O moj Bože, ona ima 50", i to je kao važno? Budite uvek najbolja verzija sebe, nevezano za godine", istakla je pevačica i glumica na svom Instagramu.

Ipak, neminovno je da J. Lo izgleda neverovatno mladoliko, a kako je i sama priznala, najčešće pitanje koje joj postavljaju je upravo šta koristi za svoju kožu. Tajna njenog izleda krije se u 5 osnovnih stvari koje koristi svakog dana, a to su: spavanje, krema sa zaštitnim faktorom, hranljivi serumi, suplementi i zdrav način života

Ipak, kaže da je krema sa SPF-om ono što je njenu kožu sačuvalo sve ove godine, a to ju je naučio dermatolog još kao veoma mladu. Od tada, njena rutina se nije promenila - i iznenađujuće je basic - sredstvo za čišćenje kože, malo kreme, krema za sunčanje, i to je to. J. Lo čak i sama ističe da ne koristi uvek skupe proizvode, kao i da voli maske iz "domaće radinosti".

Jennifer Lopez otkrila je šta je zaslužno za njenu kožu.
Profimedia 

No, njen glavni trik za mladalačku kožu je dovoljno sna, što ne znači da će spavati 10 sati, već se trudi da potpuno umiri lice i pre nego što legne u krevet, jer je koži potrebno od 4 do 7 sati da se regeneriše i oporavi. 

Sa druge strane, Jennifer je pokazala i neke trikove kada vam je potrebno da brzo dobijete sjajnu kožu i sakrijete eventualne "nesavršenosti". Ključ je u pametnom konturisanju i korišćenju kremastih proizvoda, tamo gde je to potrebno, a pogotovo senčenje podbratka kako bi uvek imali "snatched" liniju vilice i delovali odmornije i definisanije, što možete videti i sami u videu u nastavku: