Ukoliko barem malo pratite beauty scenu, znate da je među celebrity-ima kraljica blistave kože Jennifer Lopez, koja na iznenađenje mnogih nikada nije podlegla estetskim intervencijama.

Još u julu 2021. godine, JLo Beauty mogul je demonstrirao svoje proizvode od koji su najpopularniji That Hit Single gel-krema za čišćenje, That JLo Glow serum i That Big Screen hidratantna kremu sa SPF-om.

Pored proizvoda za negu, Jennifer ne izbegava ni svakodnevnu upotrebu That Inner Love suplemenata koji obećavaju da sprečavaju pojavu znakova starenja.

Ipak, rutina Jennifer Lopez se malo promenila, a ona je rešila da svoje pratioce ažurira novom - koja je i dalje duga samo četiri koraka i traje manje od pet minuta.

Dženifer Lopez bez šminke Instagram/jlo

Nakon čišćenja lica pod tušem, Jenn nastavlja svoju rutinu omiljenim serumom, koji sadrži fermentisana i devičanska ulja, a bogato je i antioksidansima.

„Stavljam serum kao i obično - ujutro i uveče. To su vitamini za lice. Volim da na to gledam kao da ujutru prvo unosim vitamine“, objašnjava ona u svom Instagram videu, puštajući serum da se „upije“ i „zategne“ pre nego što pređe na najvažniji korak: kremu sa SPF-om.

"Krema sa zaštitnim faktorom je zaista važna i to je bila jedna od mojih tajni lepote u tinejdžerskim i ranim 20-im godinama. Mama mi ju je stavljala kada sam bila beba kako bi zaštitila kožu od sunca, a ja sam to nastavila da praktikujem i kada sam odrasla i to je ključ uspeha. Svakodnevna zaštita od sunca, čak i kada u Njujorku nije bilo sunčano, je napravila veliku razliku na mojoj koži, smanjivši oštećenja od sunca", objasnila je slavna 52-godišnjakinja.

Pošto joj je preostalo samo 40 sekundi za negu lica, JLo je suplemente zamenila okoloočnom kremomThat Fresh Take, koju stavlja na podočnjake, kao i između obrva.

Inače, pevačica se u videu osvrnula ne samo na rutinu za negu kože, već i na jutarnje rituale koji je pripremaju za dan pred njom i dobre, pozitivne misli.

JLo je suplemente zamenila okoloočnom kremomThat Fresh Take.
Profimedia 

"Odmah pored tuša imam malu kutiju sa karticama za afrimacije. Ovo je afirmacija koju sam danas izvukla: "Odlučite da ostanete srećni, bez obzira na sve. Obećajte sebi. Biću srećan. U meni leže moj uspeh i moja sreća. Eto, prvo nahranite svoj um", rekla je Lopez.

pevačica se u videu osvrnula ne samo na rutinu za negu kože, već i na jutarnje rituale
Profimedia