Pevačica Jennifer Lopez prepoznatljiva je po krupnim lokanama koje ne samo da daju kosi volumen, već su fantastičan izbor kad želite da izgledate poput dive iz holivudskih filmova.

Trend koji je vladao nekada, vraća se na velika vrata, te tako ne sumnjamo da će biti jedan od omiljenih u narednom periodu. Ipak, iako ste do sada za ovako nešto morale da posetite frizera, zapravo postoji način da dobijete isti efekat i u "kućnoj radinosti" uz par trikova.

Jennifer Lopez godinama je verna krupnim loknama
Instagram 

Na društvenoj mreži TikTok ženske korisnice postale su opsednute sa priborom za kosu koji se verovatno nalazi u zadnjem delu ormarića za ulepšavanje vaše mame. Radi se o dobro poznatim velikim viklerima.

Nekada su žene sedele satima kod frizera, a potom strpljivo čekale ispod haube dok se vikleri zagrevaju, ali srećom, sada je došlo vreme za nove tehnike. Pre svega, za ovako nešto potrebni su vam veliki vikleri, jer frizuru latino dive ne možete dobiti uz pomoć malih.

Takođe, preporuka je da nabavite takozvane tople, odnosno električne viklere koji će učiniti da vaša frizura duže traje. 

Isti efekat možete dobiti i klasičnim viklerima, ali je potrebno da u ceo proces uključite i penu za kosu, kao i fen. Pronašli smo turtorijal koji će vam pomoći da napravite omiljenu frizure slavne JLo:

KRUPNE LOKNE PO KOJIMA JE PREPOZNATLJIVA DŽEJ LO: Evo kako da ih napravite kod kuće, bez pomoći frizera TikTok/olivia.caputo/alysilverio