Nicole Kidman u jesenjem outfitu koji ćete lako kopirati svaki dan: Još jednom potvrđeno da klasika ne izlazi iz mode

Ako volite ležeran, ali elegantan izgled, inspirišite se novom modnom kombinacijom Nicole Kidman!

DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

Mnogo se piše i govori o glumici Nicole Kidman, jer svi s nestrpljenjem iščekujemo da je vidimo u novom filmu Babygirl, produkcijske kuće A24, a trenutno se pojavljuje i u popularnoj Netflix seriji The Perfect Couple. Zbog jednog od najiščekivanijih filmova godine, Nicole sve češće viđamo u javnosti, a kada ne nosi raskošne kreacije na crvenim tepisima filmskih festivala i nedeljama mode, njen stil je zapravo prilično jednostavan.

Naime, paparaci su je nedavno uslikali ispred The Crosby Hotela u Njujorku, u kombinaciji koja je idealna za celu jesen i zimu, jer je toliko ležerna da se može nositi u svim prilikama i situacijama.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uska crna rolka, široke sive poslovne pantalone i crne kožne mokasine – Nicole-in outfit možemo uvrstiti u omiljenu kapsula kolekciju naših ormara, jer se radi o bezvremenim komadima koje nosimo bez obzira na trendove. Osnovne boje, jednostavni krojevi i modeli čine ovu kombinaciju savršenom za elegantan izgled koji ne gubi na vrednosti.

BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svi znamo da najjednostavniji outfiti sa minimalno komplikacija na kraju dana izgledaju najbolje, i zato je važno da orman popunimo "običnim" komadima koji se lako kombinuju i stvaraju bezbroj novih stilskih izdanja. Na primer, postoji metoda 333 koja zagovara slaganje modne kapsule uz pomoć tri gornja dela, tri donja i tri para cipela, uz koje se može kreirati mnoštvo kombinacija.

DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia 

Ceo koncept čini minimalizam pristupačnijim, a nimalo dosadnim, bez obzira na to kako možda zvuči na prvi pogled. Ako uspete u izazovu, shvatićete da nema potrebe za stalnom kupovinom, a ideja pretrpanog ormara postaje nevažna.

Slične komade koji odišu tihim luksuzom možete pronaći i u varijantama pristupačnih modnih brendova. Evo nekoliko primera.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango