Off-duty lookovi poznatih dama, a posebno oni sa aerodroma, često imaju nešto posebno u sebi što nas privlači i inspiriše na modnom planu. Verovatno je u pitanju činjenica da i holivudske zvezde poput Nicole Kidmannose ležerne odevne komade, baš poput nas, koje zatim kombinuju na jedan cool i ležeran način. Naravno, uz malu pomoć njihove neosporne harizme, ti jednostavni predmeti umeju da izgledaju fantastično, ponekad vrlo elegantno i skupoceno.

Takav je i slučaj sa najnovijem izdanjem glumice koja se pojavila na aerodromu u rodnoj Australiji, u društvu supruga Keitha Urbana. Po dolasku iz SAD-a na aerodrom u Sidneju, Nicole je izgledala vrlo komforno u kombinaciji koja, ipak, nije bila previše ležerna (čitaj, trenerka i duks). 

Šetajući ruku pod ruku sa svojim partnerom, Nicole se odlučila za dvodelno bež odelo koje je dopunila trendi komadima kao što su bela potkošulja i uvek moderne, simplebele patike.

Ne znate kako da nosite pantalone i bele patike ove jeseni? Ugledajte se na Nicole Kidman.
Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nama je ovaj styling bio inspirativan jer je vrlo jednostavan, uključuje faktor udobnosti, a istovremeno zadržava notu elegancije.

Nicole Kidman u patikama i odelu za jesen 2023
Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia